top of page

Group

Public·14 members

Munjeviti Juric Crtani Film Sinhronizirano Na Hrvatskil


Munjeviti Juric Crtani Film Sinhronizirano Na Hrvatskil
Munjeviti Juric je popularni crtani film o avanturama trkaćeg automobila koji se zove Munjeviti Jurić. On je jedan od najboljih trkača na svijetu, ali se mora suočiti s novim izazovima i protivnicima. Crtani film je sinkroniziran na hrvatski jezik i ima tri nastavka: Auti, Auti 2 i Auti 3.


Auti
U prvom dijelu crtani filma, Munjeviti Jurić se natječe za Piston Cup, prestižnu nagradu u trkaćem svijetu. Međutim, on se izgubi na putu do finalne utrke i završi u malom gradu Radiator Springs. Tamo upoznaje nove prijatelje, kao što su Doc Hudson, Sally Carrera, Mater i drugi. On također shvaća da postoje važnije stvari od pobjede i slave.


DOWNLOAD: https://urluso.com/2w3sFn


Auti 2
U drugom dijelu crtani filma, Munjeviti Jurić odlazi na svjetsku turneju gdje se natječe u World Grand Prixu, seriji utrka koje organizira bogati biznismen Miles Axelrod. On ponovno susreće svoje stare rivale, kao što su Chick Hicks i Francesco Bernoulli, ali i nove, kao što su Grem, Acer i profesor Zündapp. On također otkriva da postoji zavjera koja želi sabotirati utrke i diskreditirati alternativno gorivo koje promovira Axelrod. U međuvremenu, njegov najbolji prijatelj Mater postaje uključen u špijunsku misiju s britanskim agentima Finn McMissileom i Holley Shiftwell.


Auti 3
U trećem dijelu crtani filma, Munjeviti Jurić se suočava s novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, koji ga izbacuju iz sporta koji voli. Da bi se vratio na stazu, on mora pronaći novog mentora koji će mu pomoći da se prilagodi novim uvjetima. On također mora dokazati da još uvijek ima srce prvaka i da nije spreman odustati od svojih snova.


Ako želite pogledati ovaj crtani film sinkroniziran na hrvatski jezik, možete ga pronaći na YouTubeu ili na SoundCloudu. Također možete pročitati više o njemu na Peatixu, gdje možete pronaći recenzije, komentare i druge informacije.
  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    Group Page: Groups_SingleGroup
    bottom of page